Wat is een grootvakstelling precies?

Een grootvakstelling is een uniek opslagsysteem voor kleine en middelgrote objecten. De items worden handmatig opgeslagen en uit een trommel of in een opslagbak gehaald. Grootvakstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Grootvakstellingen zijn gemaakt van verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt in planken met een lange overspanning is staal. Sommige zijn gemaakt van twee of meer materialen. Grootvakstellingen kunnen worden aangepast aan je specifieke opslag behoeften en goederen. Boutvrije vergrendelingsmethoden op moderne grootvakstellingen houden de steunbalken op hun plaats. De technologie is robuuster en veiliger voor het personeel dan eerdere geschroefde systemen.

Wanneer moeten grootvakstellingen worden gebruikt?

Grootvakstellingen zijn de beste opslagkeuze als je magazijn te maken heeft met artikelen die niet in palletstellingen kunnen worden geplaatst. Artikelen die zich op deze schapsystemen bevinden, kunnen niet worden verplaatst met behulp van transportbanden of vorkheftrucks. Banden en andere items kunnen efficiënt worden opgeslagen in grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn anders omdat het personeel goederen fysiek kan opslaan en ophalen. Deze opslagruimtes zijn perfect voor bijna elke magazijnstelling. Dit is perfect voor magazijnen die omgaan met artikelen die klein en licht genoeg zijn om handmatig te worden verwerkt. Dit komt door de veelzijdigheid van grootvakstellingen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van grootvakstellingen?

Grootvakstellingen van Begra zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen. Hierdoor kun je de planken gemakkelijk en snel verschuiven. Ook hoef je de planken niet regelmatig te vervangen omdat ze lang meegaan. Je kunt ruimte besparen door planken met meerdere niveaus te bouwen. Met verticale opslag kun je minder vloeroppervlak gebruiken. Dit betekent dat veel items in een kleine hoeveelheid ruimte worden opgeslagen. De meeste grootvakstellingen gebruiken klinknagels en pinnen in plaats van bouten. Dit maakt het eenvoudig om de hoogte te veranderen en de planken aan te passen aan specifieke opslag behoeften. Het verplaatsen en opbergen van spullen is eenvoudig door de grootvakstellingen. Grootvakstellingen zijn een goede alternatieve opslagoplossing voor palletstellingen voor je magazijn opslag behoeften. Zorg ervoor dat je grootvakstellingen koopt van winkels die je kunt vertrouwen. Zo weet je zeker dat ze van hoge kwaliteit zijn. Grootvakstellingen helpen je te besparen op reparatie- en vervangingskosten.