Wat heb je als bedrijf aan een personeelsplanning?

Iets wat ieder bedrijf nodig heeft is een personeelsplanning. Een personeelsplanning kan je zelf maken, of laten maken door Outsmart. Het is echter veel handiger om je personeelsplanning te laten afhandelen door Out-Smart.

Praktisch

Allereerst is een personeelsplanning ontzettend praktisch. Een personeelsplanning geeft je namelijk direct het overzicht wie er moet werken, wanneer en op welke plek. Daarnaast kan je nog allerlei andere specificaties en details laten opnemen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Zo kan je efficiënter te werk gaan en ook makkelijker overzien wie er van positie kan ruilen en hoe je bezetting op kantoor is. Tot slot kan je ook het uitbetalen en administratie koppelen aan het payrollsysteem van je personeelsplanning.

Overzicht op drukte

Andere functies die je hebt bij een personeelsplanning is bijvoorbeeld het overzicht over de bedrijfsdrukte. Vooral ten tijde van corona en de anderhalve meter maatschappij is dit een relevant gegeven. Daarnaast kan je ook productiviteit en loonkosten gemakkelijk zien. Om dit te delen met je medewerkers kan je het rooster publiceren via een mail of zelfs een app.

Automatisch

Daartoe is het echter wel van belang dat je een goede, snelle, effectieve personeelsplanning hebt. Daarom is Outsmart aan te raden. Outsmart is een online programma dat de personeelsplanning voor jou maakt nadat jij alle gegevens hebt aangeleverd. Het fijne hiervan is dat het volledig geprogrammeerd is en dus automatisch gaat. Vergelijk dat met de menselijke hand die niet alleen een stuk langer bezig is met het maken van een personeelsplanning, maar daar ook nog eens feilbaar in is.

Nieuw tijdperk

De tijd van handgeschreven administratie, lastig gepuzzel bij roosters en slakkentempo gegevensverwerking is voorgoed voorbij als je een personeelsplanning laat opstellen via Outsmart. Zo houd je altijd het overzicht en hoef je je geen zorgen te maken over fouten in de planning of administratie. Dat is natuurlijk de droom van iedere ondernemer: eindelijk kan je tijd en energie besparen op dit soort praktische zaken.