Verschillende relaties

Relaties komen heel vaak voor, dit komt doordat je met iedereen die je kent een relatie hebt. Er zijn wel verschillende soorten relaties. De relaties verschillen doordat je verschillende dingen doet met diegene. Bijvoorbeeld op het werk heb je een arbeidsrelatie en met vrienden heb je een vriendenrelatie. De relatie verschilt, dit komt dus door de omstandigheden, want op het werk praat je over andere dingen dan met je vrienden. Elke relatie is wel weer anders. Er zijn bijvoorbeeld ook ouder-kind relaties en deze zijn ook weer een stuk anders. Je kunt een ouder-kind relatie niet met een arbeidsrelatie vergelijken. Een ouder-kind relatie verandert elke keer ook weer, want het kind wordt ouder dus dan verandert de situatie. Dus de ouder-kind relatie is heel afwisselend. Bij elke leeftijd komt wel weer wat anders kijken, want een kind van 5 en een kind van 12 zijn bijvoorbeeld al heel erg verschillend. Alle leeftijden onder de 18 zijn vaak heel verschillend en al helemaal als er veel verschil in de kinderen zit qua jaren. Daarnaast zit er ook nog veel verschil tussen een moeder-kind en een vader-kind relatie, want een moeder en een vader doen dingen verschillend. Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere dingen die een moeder en een vader verschillend doen.

Naast een moeder-kind en een vader-kind relatie heb je ook nog een moeder-dochter en een vader-dochterrelatie, dit is dan ook nog verschillend. Naast een moeder-dochter en een vader-dochter relatie heb je ook nog een moeder-zoon en een vader-zoonrelatie, deze relatie is ook verschillend, want een vader en een moeder behandelen beide anders. Maar er is ook verschil in een arbeidsrelatie, want je praat niet met iedereen over hetzelfde. Het verschilt dus per persoon waar je over praat. Het kan bijvoorbeeld een sport zijn of het kan gewoon over het werk gaan.

Smaad advocaat

Je hebt veel soorten advocaten, want het beroep advocaat is best wel breed, want een advocaat moet iemand verdedigen en dat moet vaak op veel vlakken. Je hebt een smaad advocaat nodig als je er van wordt verdacht dat je iemand zwart wilt maken, met als doel iemand zijn reputatie te ruïneren. Het verschil tussen smaad en een belediging is dat je met smaad iemand openbaar probeert te ruïneren en een belediging is iemand uitschelden. Een belediging wordt ook als minder erg gezien. De gevolgen hiervoor zijn ook minder erg. Dit is ook wel logisch, want iemand zijn leven proberen te ruïneren is ook een stuk erger en kan ook veel meer schade doen. Diegene kan bijvoorbeeld zijn of haar baan verliezen of iets anders. Een belediging is dus een stuk minder erg, want een belediging verpest niet per se iemand zijn leven.

Een belediging is natuurlijk niet fijn, maar het is wel te overzien. Als iemand je leven probeert te slopen is dat natuurlijk een stuk minder fijn, dan heb je liever een belediging. Het kan ook zo zijn dat degene die je beledigd heel even boos was, maar dit kan dan ook tijdelijk zijn en het zou raar zijn als je hiervoor een hele grote straf zou krijgen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je ergens heel erg boos door wordt.