Technologische trends van 2022: deze 3 trends wil je niet missen

Op het gebied van salarisadministratie is er veel baat bij het gebruik van goede technologische vernieuwingen. Zo blijven de systemen up to date en heb je de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren. Wat zijn de nieuwe technologische trends voor 2022? Hier lees je een overzicht van de 3 trends die je niet wilt missen en die een toegevoegde waarde vormen voor het beter uitvoeren van de salarisadministratie.

Trend 1: Koppelen van systemen

De eerste trend op het gebied van technologie is de ontwikkeling van Afas koppelingen. Met deze koppelingen ben je in staat om meer tijd te besparen en fouten te voorkomen. Bedrijven met veel administratie hebben verschillende systemen met daarin een grote hoeveelheid informatie. Het verwerken of invoeren van nieuwe gegevens in deze systemen kost niet alleen veel tijd, maar het leidt ook tot het maken van fouten. Dit is verleden tijd met de komst van Afas koppelingen. Bij Salure koppelen we Afas Profit met andere systemen: je maakt gebruik van SalureConnect. Invoer en controle worden automatisch gedaan, je hebt meer inzicht en je maakt gemakkelijk en snel beslissingen op basis van actuele cijfers. 

Trend 2: Automatiseren van data-entry

Naast het maken van Afas koppelingen is er nog een trend waar je rekening mee kunt houden voor 2022: het automatiseren van data-entry. Alles wat te maken heeft met data-entry wordt geautomatiseerd. Je kunt hierbij onder andere denken aan het invoeren van een factuur: dit gaat 100% geautomatiseerd worden. De softwares ontwikkelen zich optimaal en steeds meer bedrijven willen optimaal gemak zonder tussenkomst van een gebruiker. Je kunt ook bij Salure terecht voor een volledig geautomatiseerde salarisadministratie.

Trend 3: Meer behoefte aan controle

Een derde trend die in 2022 naar voren zal komen is dat bedrijven meer behoefte hebben aan controle. Bij volledige automatisering komt ook de behoefte aan controle, welke ook zoveel mogelijk geautomatiseerd worden. Deze automatisering van controles ga je terugzien in de salarisadministratie, maar ook in de accountantscontrole. In 2022 kan 99% van de controles die een accountant uitvoert, geautomatiseerd worden. Je hebt als bedrijf dan ook altijd de controle. Meer weten? Bekijk jouw mogelijkheden bij Salure.nl en ontdek alle voordelen van een gecontroleerde en geautomatiseerde loonadministratie!