Hoe kan je het beste training krijgen in Microsoft?

Microsoft biedt een verscheidenheid aan opleidingsmogelijkheden voor personen die vaardigheden en kennis van Microsoft producten en -technologieën willen opdoen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil verbeteren, er is een trainingsmogelijkheid voor jou. Hier zijn enkele manieren waarop je Microsoft training kunt krijgen:

Microsoft Certified Trainers

Microsoft Certified Trainers (MCT’s) zijn professionals die door Microsoft zijn gecertificeerd om training te geven over Microsoft producten en technologieën. Zij kunnen persoonlijk of online training geven, afhankelijk van je behoeften. Een goed voorbeeld hiervan is Master it, een bedrijf dat een breed scala aan trainingen biedt voor beginners tot professionals. Dit is tevens ook een Microsoft Authorized Training Center (MATC) en is daarmee goedgekeurd door Microsoft om training te geven over Microsoft producten en technologieën.  Het voordeel van MATC’s is dat je altijd begeleiding hebt bij je leerproces. Dit helpt enorm doordat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken en er altijd iemand klaar staat om je bij te staan. Hierdoor ben je meer gemotiveerd om verder te gaan met de cursus en kan je altijd controleren of je op het goede pad zit.

Microsoft Learn

Microsoft Learn is een gratis, interactief en zelfstudie platform dat een verscheidenheid aan cursussen over Microsoft-producten en -technologieën biedt. Je kunt in je eigen tempo leren, prestaties en badges verdienen en je vorderingen bijhouden. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende niveaus, waaronder beginners, gevorderden en vergevorderden.

Microsoft Virtual Academy

Microsoft Virtual Academy (MVA) biedt online cursussen en opleidingsmateriaal over verschillende Microsoft-producten en -technologieën. MVA cursussen zijn ontworpen voor IT professionals en ontwikkelaars en zijn gratis beschikbaar. Welke training optie je ook kiest, het is belangrijk om specifieke doelen en doelstellingen voor je leerproces vast te stellen. Op deze manier kun je je inspanningen concentreren en ervoor zorgen dat je het meeste uit je opleiding haalt. Bovendien is het altijd een goed idee om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, aangezien de technologie zich voortdurend ontwikkelt. Met de juiste training en toewijding kan je de vaardigheden en kennis opdoen die je nodig hebt om in jouw carrière succesvol gebruik te maken van Microsoft-producten en -technologieën.