gold, ingots, treasure

Goudinvestering: koop gouden munten om uw toekomst veilig te stellen

Goud is gelijk aan echt geld. In tegenstelling tot andere activa zoals de traditionele aandelen en obligaties, zelfs een wettig betaalmiddel – dat eigenlijk alleen maar de waarde van geld vertegenwoordigt, kan goud zijn eigen waarde behouden, zelfs als er een economische recessie plaatsvindt. Dit is de reden waarom verstandige en praktische beleggers goudinvesteringen nastreven. “Koop gouden munten en zie ze groeien.” mensen zeggen dat het kopen van tastbaar goud vaak goede investeerders beloont met veelbelovende rendementen.

Financieel gezien is het bezitten van tastbaar goud vergelijkbaar met het bezitten van onroerend goed, maar u hoeft zich meestal geen zorgen te maken over de hypotheken. Vergeleken met de traditionele aandelen en obligaties blijft de waarde van goud constant hoog ondanks de grote tegenslagen in de economie, en het gaat erom de integriteit van uw spaargeld te beschermen tegen de verplichtingen die door de economische crisis zijn veroorzaakt. Niets doet het beter dan investeren in goud. Koop gouden munten en bewaar ze voor een regenachtige dag.

Nu u de echte impact van goud op de gestage stroom van inkomsten kent, wilt u waarschijnlijk weten hoe u goud kunt gebruiken om het fundament van uw rijkdom te bouwen. Als u iemand bent die met pensioen gaat, kunt u beleggen met een gouden IRA. Met deze IRA kunt u investeren in tastbaar goud zoals gouden munten. Goud in IRA kan u zeker meer zekerheid bieden in vergelijking met andere vormen van investeringen, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met financiële tegenslagen die vaak verband houden met het stapelen van medische rekeningen, schulden en uitgaven. Wanneer u niet meer voor uzelf kunt werken, zal het goud in IRA dienen als uw reddingsvest.

Als u een gouden investering in een munt wilt doen, koop dan pas gouden munten nadat u de zuiverheid en het gewicht van het goud heeft bepaald. Dit is de hoeveelheid echt goud in een enkele munt. Houd er rekening mee dat gouden munten ook worden gemaakt met andere metaallegeringen en daarom bestaat er niet zoiets als een puur gouden munt. Metaallegeringen worden over het algemeen gemengd met goud om de munten sterker te maken. Gouden munten voor potentiële investeringen bevatten doorgaans ten minste 22 karaat goud.

Als u ook uw investering in muntengoud wilt diversifiëren, koop dan ook gouden munten uit andere landen. Enkele van de Amerikaanse gouden munten van de adelaar zijn het Canadese esdoornblad, de Chinese panda en de Oostenrijkse filharmonische munten. U moet ook de specificaties van deze munten bestuderen om ze levensvatbaar te maken voor investeringen.

U moet slim zijn als u goud wilt investeren. Koop gouden munten wanneer ze het goedkoopst zijn en bewaar ze totdat je ze tegen de hoogste prijs kunt verkopen. Tijd is in uw voordeel aangezien de waarde van munten jaarlijks toeneemt.

In vergelijking met andere investeringsopties valt goud niet onder de meerwaarden. Als iemand fysiek goud bezit, zoals staven en munten of goudcertificaten die worden gedekt door fysiek goud, zal de IRS erkennen dat dit meer een verzamelobject is dan een investeringsbron.

Als iemand echter munten koopt, is het waarschijnlijk dat de persoon die het heeft gekocht deze uiteindelijk zal verkopen. U moet dan bedenken wat er gebeurt als u uw munten verkoopt. Als munten minder dan een jaar worden verkocht, wordt het geld dat u verdient, geteld als gewoon inkomen en dienovereenkomstig belast. Maar als u het goud verkoopt nadat u het ongeveer een jaar in bezit heeft gehad, worden de opbrengsten belast tegen maximaal 28%.

De Financial Money IRA is een vooraanstaande financiële dienstverlener die particulieren en bedrijven voorziet van op maat gemaakte oplossingen voor financieel beheer, investeringsplannen voor pensioenen, onderlinge fondsen en verzekeringen.