De impact van een personal coach

Toen je begon aan je bedrijf was je waarschijnlijk ongelofelijk enthousiast. Dat is ook te begrijpen. Super spannend zo’n nieuwe uitdaging, alles is nieuw, je gelooft in je product, in je mensen, in je doelen. Je hebt er helemaal zin in. Maar vaak is de waarheid toch hard. Het gaat nu eenmaal niet allemaal zoals we het willen. Je dromen moeten beperkt worden door gedoe met je personeel, gedoe met factureringen, gedoe met je cash flow, gedoe met de levering van je producten. Een heel hoop gedoe dus. Op een gegeven moment vraag je je misschien af waarom je hier nu aan begonnen bent. Op dit moment, het moment dat je je plezier verliest in je bedrijf, moet je eens gaan denken aan het inhuren van een business coach. Hier vertellen we waarom.

Duidelijkheid en rust.

Waarom zou je dat nu doen, een business coach inhuren? Ten eerste heeft een business coach veel ervaring en brengt een frisse blik. De afstand die de coach wel kan hebben en jij niet zorgt ervoor dat er weer overzicht in je bedrijf komt. Het inhuren van een personal coach zorgt dus voor rust in je bedrijf. Deze rust is natuurlijk hartstikke belangrijk want het zorgt dat je af bent van al het gedoe en je je weer langzaam kan gaan focussen op wat je echt belangrijk en leuk vindt. Dat wil zeggen dat je weer kan gaan dromen over de toekomst van je bedrijf. Maar dit ga je nu wel doen met duidelijke doelen die je samen met je coach stelt. Duidelijkheid en rust zorgen ervoor dat jij weer verder kan met je bedrijf en weer lachend op je bedrijf aan komt.

Waar doe ik mijn coaching?

Waar doe je nu zo’n business coaching? Kijk vooral eens op Tibor.nl. Zij bieden vele verschillende coaching paketten elk aangepast voor verschillende soorten bedrijven. Daarnaast werken zij niet met geleerde ‘trainers’ maar alleen met ervaren coaches, die al jaren actief zijn in succesvolle bedrijven. Wil je weer lol hebben in je bedrijf, kijk dan dus vooral eens op Tibor.