Buitenlandse investeringen

Elke belegger moet het belang van internationale diversificatie leren kennen en er zijn veel redenen om buiten uw eigen land te beleggen. Van het hebben van betere manieren om geld te verdienen tijdens perioden van kansen, tot het verkrijgen van een groter vermogen om te diversifiëren en uzelf te beschermen in tijden van regionale en wereldwijde crisis, beleggers moeten in de 21e eeuw wereldwijd gaan.

Goede beleggers gedijen goed als ze opties hebben, en het zoeken naar verschillende markten in het buitenland geeft een breed scala aan mogelijkheden. Verschillende valuta’s, verschillende aandelen en zelfs de mogelijkheid om te profiteren van tijdzones door op elk moment van de dag op markten over de hele wereld te handelen, kunnen u zeer rijk maken.

Waar u ook woont, de kans is groot dat er ergens ter wereld een investering is die beter is dan wat dan ook binnen uw eigen grenzen. Misschien is er net een grote goudvoorraad gevonden in Cambodja, of staan ​​Taiwanese onderzoekers op het punt een doorbraakbehandeling te vinden voor een ernstige ziekte? Met de juiste planning en buitenlandse rekeningen kunt u uw veelzijdigheid vergroten en eerder reageren op geld verdienende investeringen dan de rest van de wereld, waardoor u rijker wordt in het proces. Voorbereiding is de sleutel om jezelf in staat te stellen snel te reageren op wereldwijde trends.

Internationale diversificatie kan u niet alleen helpen rijkdom te verwerven, maar ook te behouden. Het hebben van activa in verschillende landen beschermt u tegen een mogelijke crisis in uw eigen land. Geen enkel land is immuun voor rampen, maar de politieke, economische of monetaire crisis in het ene land zal een veel kleiner effect hebben op een ander.

Een andere reden om te investeren kan te maken hebben de regels in een land. Zo mag je in bepaalde landen geen online casino beginnen terwijl in andere landen gokken volledig legaal is

Tijdens een crisis kunnen er op korte termijn veel verschillende dingen gebeuren. De aandelenmarkt kan crashen, of de valuta van een land kan waardeloos worden. Nu regeringen wanhopig worden, hebben sommigen zelfs geprobeerd de privé-eigendommen van hun burgers in beslag te nemen. Voorbereiden op het ergste kan je gemoedsrust geven en je later mogelijk beschermen. Zelfs als er niets ergs gebeurt, zult u er niet slechter op worden als u activa heeft in een stabiel rechtsgebied.

Beter nog: diversifieer nog verder door activa in verschillende landen over de hele wereld te hebben. Goud opslaan in Oostenrijk, bankieren in Singapore, kostbare medailles opslaan in Hong Kong, games ontwikkelen vanuit je huiskamer en wonen waar je maar wilt, zal je immuun maken voor de grillen van een enkel land of regering.

Kortom, het beschermen van uw portefeuille door uw vermogen over de hele wereld te spreiden is nodig voor elke risicomijdende en intelligente belegger.